ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Πάρης Μουράτογλου χειρίζεται άψογα την ελληνική γλώσσα αλλά τα πλήκτρα του πιάνου, στο οποίο θα καθίσει μια φορά την ημέρα για μία ώρα, ώστε να χαλαρώσει μετά από τις ώρες που έχει περάσει στα γραφεία της EREN, στo νούμερο 83 της Avenue Marceau, στο Παρίσι. Στα 80 του χρόνια, εξακολουθεί να γυμνάζεται καθημερινά και να παίζει τένις, ενίοτε και με κάποιους γνωστούς Έλληνες.

Με μια περουσία που το Forbes την αποτίμησε στα 600 εκατ. ευρώ το 2017 και πλέον έχει ξεπεράσει το 1 δισ.ευρώ, ο κύριος Πάρης Μουράτογλου παραμένει για πολύ κόσμο μια ανιγματική φιγούρα, περισσότερο επειδή παραμένει ένας «κλειστός» άνθρωπος. Γι’ αυτό, όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν πολύ καλά, δεν θα αλλάξει ποτέ για τον «πιανίστα» της αιολικής ενέργειας, που έχει δραστηριοποιηθεί έντονα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Εσχάτως και ο γιος του Πατρίκ, στην Ακαδημία τένις του οποίου προπονείται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Ελλάδα.

Υπέγραψε συμφωνία με τον Αχιλλέα Κωνσταντινόπουλο για να ιδρύσει προπονητικό κέντρο στο Costa Navarino, στο οποίο είναι πολύ πιθανό να δούμε μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις να αθλούνται και να ιδρώνουν υπό τις οδηγίες του υιού Μουράτογλου.