Στο πρώτο ημίχρονο, μετά από δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του Παπαδόπουλου, η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 39' με τον Γαλανόπουλο. Ο Αστέρας Τρίπολης αντέδρασε άμεσα και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με οργανωμένη επίθεση, ασίστ του Munafo και φανταστικό τελείωμα του Riera.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παπαδόπουλος έκανε δύο ακόμη φανταστικές επεμβάσεις και στη συνέχεια ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ.

Κυρίως στο 64' όταν το πολύ δυνατό σουτ του Iglesias τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Munafo σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 72' ο Barrales έβαλε την κόντρα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 77' η κεφαλιά του Αργεντινού επιθετικού έφυγε πάνω από το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τελικό 3-1 με γκολ του Lopes στο 85' και του Αλμπάνη στις καθυστερήσεις.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Λόπες, Γαλανόπουλος (63’ Σιμάνσκι), Κρίστισιτς (84’ Κοσίδης), Γκαρσία, Μάνταλος, Ολιβέιρα, Ανσαριφάρντ (53’ Αλμπάνης) Στον πάγκο έμειναν οι: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Νεντελτσιάρου, Μιτάι, Μαχαίρας

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Σουάρες, Καστάνιο (88’ Χριστόπουλος), Άλβαρες, Μουνάφο, Βαλιέντε (88’ Αλί Μπαμπά), Τιλίκα (88’ Κρεσπί), Ριέρα (76’ Γκόμες), Σίτο (61’ Ιγκλέσιας), Μπαράλες