Η Παναχαϊκή έψαχνε πάση θυσία νίκη για να μπει στην εξάδα, αλλά η Ξάνθη δε χαρίστηκε και με εμφατική τεσσάρα (4-0) την έστειλε στα play-out και ξεκινά με τη σειρά της τα play-offs από τη 2η θέση.

ΞΑΝΘΗ. Σαρωτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ξάνθη απέναντι στην Παναχαϊκή, επικρατώντας 4-0, αποτέλεσμα που έδωσε στους Ακρίτες τη δεύτερη θέση. Πιο δραστήριοι ήταν οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο 15λεπτο του αγώνα και στο 19’ ο Μικελτάντζε είχε δοκάρι και στο 20’ ο Καπνίδης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Η Παναχαϊκή δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 36’ η Ξάνθη είχε δεύτερο δοκάρι με τον Καπνίδη. Στο 49’ ο Τάτος με σουτ πέτυχε το 2-0 και στο 58’ πάλι ο ίδιος σημείωσε το 3-0. Σκόρερ χρήστηκε και ο Μικελτάντζε, ο οποίος στο 82’ έγραψε το 4-0.

Ξάνθη (Τεννές): Ιτζό, Τ. Παπάζογλου (78′ Παντελιάδης), Μικελτάντζε, Τάτος (61′ Θυμιάνης), Πέτροβιτς, Βόλτερς, Τσαμούρης (61′ Τζούρμαν), Σιατραβάνης, Δημούτσος (71′ Τεσίγια), Μπιλάντε, Κάπνιδης (71′ Θ. Παπάζογλου).

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης (71′ Τσερούτι), Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Μπρους (60′ Μπάτροβιτς), Μουστακόπουλος (30′ λ.τ Αργυρόπουλος), Γιούσης, Αραβίδης, Κουσκουνάς (60′ Σταματόπουλος), Μασούρας (71′ Κόκκας).

Διαβάστε περισσότερα στο OnSports.gr