ΤΡΙΠΟΛΗ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης είχε τις δικές του καλές στιγμές στο παιχνίδι. Μετά από δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του Τσιφτσή στο 5' και στο 15' οι κιτρινομπλέ απείλησαν με γκολ τους γηπεδούχους.

Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή στο 20', όταν ο Riera έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια αλλά στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 32' και στο 41' τα σουτ του Regis και του Riera αντίστοιχα, ήταν άστοχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Παπασταθόπουλο στο 52' Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει. Στο 59' η προσπάθεια του Τζίμα ήταν άστοχη.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρας πάλεψαν μέχρι το τέλος του αγώνα για την ισοφάριση, μπήκαν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά χωρίς να καταφέρουν να βρουν το γκολ.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Σεμέδο, Καμαρά, Σίλβα, Χασάν (70' Ελ Αραμπί), Βρουσάι, Κάιπερς (82' Εμβιλά), Βαλμπουενά (70' Ραντζέλοβιτς), Παπαδόπουλος (22' λ.τρ. Σωκράτης), Ρέαμπτσιουκ και Λαλά (46' λ.τρ. Ντρέγκερ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Βαλιέντε (46' Ιγκλέσιας), Μπαράλες (46' Τζίμας), Κρέσπι, Μπελόκ (88' Κανελλόπουλος), Σουάρες, Ριέρα (46' Γκόμες), Κώτσιρας, Χριστόπουλος και Αλί Μπάμπα (67' Τιλίκα).