ΒΑΜΒΑΚΟΥ. Η Vamvakou Revival, σε συνεργασία με τη Juventus Academy Athens και τον Αθλητικό Σύλλογο του CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα - Γείτονα), διοργανώνει το Vamvakou Juventus Day Εxperience, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς που υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο ημερήσιο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών και την... αύρα μίας εκ των κορυφαίων ομάδων παγκοσμίως, της Juventus FC!

Δεν έχει σημασία τι ομάδα είσαι

Δεν έχει σημασία τι ομάδα είσαι αυτό το καλοκαίρι. H Vamvakou Revival σας προ(σ)καλεί για ντρίμπλες, πάσες, σουτ και γκολ!

Μαθητές Δημοτικού ή Γυμνασίου και φιλόδοξοι νέοι ποδοσφαιριστές που θέλουν να μάθουν όλα τα μυστικά του αθλήματος από τους καλύτερους, συναντιούνται, φέτος, στη Βαμβακού Λακωνίας για να λάβουν μέρος στο 1ο Vamvakou Juventus Day Experience!

Παίξε μπαλίτσα με τη Γιούβε, αγόρι μου!

Από 26 έως 30 Ιουλίου

Από 26 έως 30 Ιουλίου 2021, οι επίδοξοι ποδοσφαιριστές μπορούν να διδαχθούν όλες τις τεχνικές και τα μυστικά της στρογγυλής θεάς, μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

«Ελάτε να προσεγγίσουμε τη φιλοσοφία της Juventus, να λάβουμε μέρος σε νέα παιχνίδια δοκιμάζοντας παράλληλα τις δυνατότητές μας, αλλά πάνω απ’ όλα, να ψυχαγωγηθούμε µε το μοναδικό τρόπο της Juventus στη Βαμβακού, μέσα στο καταπράσινο τοπίο του Πάρνωνα», αναφέρουν από την πρωτοβουλία Αναβίωσης της Βαμβακούς

Έλληνες πτυχιούχοι προπονητές από το πρότυπο κέντρο ποδοσφαιρικών σπουδών του Τορίνο, μεταφέρουν τις γνώσεις τους και μεταλαμπαδεύουν το μοναδικό μοντέλο εκπαίδευσης της «Juve» στους νεαρούς λάτρεις της µπάλας, σε μια ημέρα γεμάτη ποδοσφαιρική ένταση.

Info

Εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής από 7 έως 23 Ιουλίου 2021

Κατάλληλο για παιδιά: Δημοτικού-Γυμνασίου (40 άτομα/ ημέρα)

Συμμετοχή: 30 €

Σημείο συνάντησης: Σχολείο Βαμβακούς

Μπες στο www.vamvakourevival.org/events/vamvakou-juventus-day-experience και βρες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Επικοινωνία

Ομάδα Vamvakou Revival

Βαμβακού, 230 67, Λακωνία

info@vamvakourevival.org

Τηλ: +30 27310 76233

www.vamvakourevival.org

Like us on Facebook @VamvakouRevival

Follow us on Instagram @vamvakourevivalorg

Δ.Π.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις