ΕΛΛΑΔΑ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφεραν απέναντι στο δίδυμο των Μπάρτι/Πιρς από την Αυστραλία, έχασαν με 2-1 σετ και έμειναν εκτός ημιτελικών των Ολυμπιακών Αγώνων. Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στο Τόκιο έφτασε στο τέλος της. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από την Αυστραλία και τους Μπάρτι/Πιρς με 2-1. Η Ελλάδα έμεινε εκτός ημιτελικών στο μεικτό του τένις, πλήρωσε το κακό της τάι μπρέικ και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι Έλληνες αθλητές, έμειναν εκτός ημιτελικών και συνέχειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πρώτο σετ της αναμέτρησης ήταν αρκετά ισορροπημένο και παρά το μπρέικ από τους Τσιτσιπά και Σάκκαρη που ήρθε μόλις στο 2-1 του πρώτου σετ, το δίδυμο από την Αυστραλία απάντησε και ανέκτησε το προβάδισμα. Οι Πιρς και Μπάρτι έσπασαν το σερβίς της ελληνικής ομάδας και πήραν το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες με 6-4 στα γκέιμ μένοντας ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία.

Στο δεύτερο σετ και με την Μαρία Σάκκαρη να ανεβάζει την απόδοσή της, το ελληνικό δίδυμο προηγήθηκε με 3-1 στα γκέιμ έχοντας ξεκινήσει με μπρέικ, βάζοντας έτσι τις βάσεις για το 1-1 στα σετ. Το ελληνικό σερβίς έγινε πιο δύσκολο, κυρίως με τον Στέφανο Τσιτσιπά που έβγαλε κάποιους σημαντικούς άσσους ενώ οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τα λάθη που έκαναν οι Μπαρτι και Πιρς στο σετ.

Στο τάι μπρέικ οι Αυστραλοί ήταν πιο ψύχραιμοι, πήραν προβάδισμα το οποίο δεν έχασαν ποτέ και πανηγύρισαν την πρόκριση στους ημιτελικούς του μεικτού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις