ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Επιστροφή στις προπονήσεις για τον πρωταθλητή του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλή, μετά από μία περίοδο διακοπών μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας αθλητής αποφάσισε στη συνέχεια να μη μπει σε άλλους αγώνες και να ξεκουραστεί.

Τώρα έχει ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις και ήδη με τον προπονητή του Παναγιώτη Συμεωνίδη έχουν κανονίσει και το πρώτο στάδιο προετοιμασίας εκτός Αθήνας. Την προσεχή Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα μεταβούν στην Καλαμάτα και θα παραμείνουν για προπονήσεις μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.

Ευνοεί και το κλίμα στην περιοχή και οι εγκαταστάσεις και επιλέγουν πολλοί τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να κάνουν προετοιμασία.

Ν’ αναφέρουμε ότι ο νεαρός άλτης είχε μια πολύ καλή σεζόν, που κορυφώθηκε με την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ νωρίτερα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που είχε διεξαχθεί στο Ταλίν είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Το 2022 είναι μια εξίσου απαιτητική σεζόν και μάλιστα, η πρώτη μεγάλη διοργάνωση είναι νωρίς, τον Μάρτιο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Το καλοκαίρι θα έχουμε τον Ιούλιο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και τον Αύγουστο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις