ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Ο αδόκητος χαμός, του 29χρονου ποδοσφαιριστή των Saints FC, Φώτη Γεωργιόπουλου, έχει βυθίσει από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (12/9), το Athens League, αλλά και ολόκληρη την κοινότητα του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου σε βαρύ πένθος!

Ο Γεωργιόπουλος, που την περασμένη Δευτέρα (6/9) έδωσε κανονικά το παρών στις φιλικές αναμετρήσεις με Le Coco Sportif και Ανίκητο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, με κατεύθυνση προς Πειραιά, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιχείρησε ελιγμό (πιθανόν για να αποφύγει κάτι), δίχως όμως να κατορθώσει να επαναφέρει εκ νέου τη μηχανή στην αρχική πορεία της, κι εν συνεχεία να συγκρουστεί με σφοδρότητα στα κιγκλιδώματα πλησίον του οδοστρώματος.

Σύσσωμη η κοινότητα του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου, εδώ κι ένα 24ωρό εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της, σε έναν από τους πιο χαμογελαστούς και αγαπητούς ποδοσφαιριστές της, ο οποίος μάλιστα διακρινόταν και για τις σπουδαίες επιδόσεις του εντός αγωνιστικών χώρων.

Κατά κάποιο σημειολογικό τρόπο, ο Μεσσήνιος άσος, είχε καταφέρει να αναδειχθεί 1ος σκόρερ του Athens League 8X8 τη σεζόν 2020-21, η οποία διακόπηκε πρόωρα το Νοέμβριο, όσο πρόωρα δηλαδή κι εκείνος αποχαιρέτησε όλους εμάς για τους ουρανούς!

Ο Φώτης Γεωργιόπουλος όμως, εκτός από σπουδαίος αθλητής, ήταν μεγαλειώδης και ως άνθρωπος. Ένας πολύ αγαπητός, δραστήριος και προσηνής απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και Personal Trainer, που είχε κερδίσει το σεβασμό όλων χάρη στη μοναδική προσωπικότητα και το φλογερό ταπεραμέντο του, που ξεδίπλωνε παίζοντας το αγαπημένο του ποδόσφαιρο.

Η οργανωτική επιτροπή του Athens League, αποτιώντας λοιπόν το δικό της φόρο τιμής σε αυτόν τον μεγαλειώδη άνθρωπο, εφεξής θα μετονομάσει το βραβείο του 1ου σκόρερ της διοργάνωσης σε “Φώτης Γεωργιόπουλος”. Καλό ταξίδι Φώτη! Το Ελληνικό Μίνι-Ποδόσφαιρο από σήμερα, θα αφήσει ένα από τα κομμάτια του στον παράδεισο…

Πηγή: gipedaki.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις