ΒΟΛΟΣ. Ο Αστέρας Τρίπολης δημιούργησε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί, ωστόσο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαν Βέερτ στο 18'.Στο δεύτερο ημίχρονο πάρα την πίεση του Αστέρα, ο Βόλος σκόραρε για το 2-0 στο 79' με τον Φεράρι .Οι Αρκάδες μείωσαν στο 85' με τον Σόνι, αλλά δεν βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Οι Αρκάδες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και απείλησαν δις την εστία του Βόλου: αρχικά το σουτ του Ρίτζις Κρέσπι (11’) πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μάτιτς Κότνικ κι εν συνεχεία ο Σλοβένος τερματοφύλακας έδιωξε με δυσκολία την κεφαλιά του Χερόνιμο Μπαράλες (12’). Και οι φιλοξενούμενοι «πλήρωσαν» πολύ σύντομα τις χαμένες ευκαιρίες. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, σε μια ακίνδυνη φάση, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, στη συνέχεια ανέτρεψε τον Αντριέν Ρεγκατίν, με τον Φαν Βέερτ (18’) να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, ωστόσο ούτε το φάουλ του Φεντερίκο Άλβαρες (34’) ούτε το σουτ του Νταβίντ Καρμόνα (39’) είχαν ευτυχή κατάληξη.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, το γκολ του Φαούστο Γκρίλο των Θεσσαλών δε μέτρησε, έπειτα από τη χρήση του VAR, σε μια δύσκολη φάση. Στο 79’, όμως, ο Ρεγκατίν ήταν αυτός που έστρωσε την μπάλα στον Φεράρι που με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Πέντε λεπτά πριν το τέλος, με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ, ο Σόνι μείωσε για τον Αστέρα Τρίπολης σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ, αφού η κεφαλιά του Κέβιν Ροσέρο στο 89’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Αποτέλεσμα που κράτησε τον Αστέρα Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς δίχως νίκη έπειτα από πέντε αγωνιστικές και χάρισε στον Βόλο την παρθενική νίκη επί των Αρκάδων σε επίπεδο Super League.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνα),

Βοηθοί: Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Έβρος), Ηλία Παπαδόπουλος (Μακεδονία),

4ος Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθήνα) -

VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνα), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονία).

Κίτρινες: Ρομέρο, Φεράρι, Φερνάντες, Κλέιμαν - Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Σόνι

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κότνικ (46’ Κλέιμαν), Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (73’ Σοάρες), Μπαρτόλο (59’ Ροσέρο), Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ (86’ Τερεζίου), Φερνάντες (86’ Γκουλέν).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες (75’ Τασουλής), Βαλιέντε (80’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Κανελλόπουλος (63’ Μπενίτο), Μπαράλες (63’ Σόνι), Κρέσπι (75’ Ριέρα), Σίτο.

*** Λόγω προβλήματος στον προσαγωγό έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μάτιτς Κότνικ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις