ΣΠΑΡΤΗ. Η διοίκηση του Α.Ο. Σπάρτης με ανακοίνωσή της απαντά στον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης κ. Σταύρο Περγαντή

«Μετά από όσα έκπληκτοι ακούσαμε για την ομάδα μας από τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Σπάρτης στο δημοτικό συμβούλιο την 04-10-2021, ημέρα Δευτέρα, οφείλουμε να απαντήσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας.

-Ο Α.Ο.ΣΠΑΡΤΗ έχει Διοικητικό Συμβούλιο και μάλιστα πολύ σοβαρό, του οποίου την σύνθεση την έχουμε ανακοινώσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δεν δεχόμαστε υποδείξεις για το ποιοι θα εκπροσωπούν την ομάδα μας στις όποιες συναντήσεις κάνει και σε όποιο επίπεδο, είτε αφορά τον Δήμο ή τον αθλητικό οργανισμό ή κάποιον άλλον φορέα.

Ως προς το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης μας έχει γίνει παραχώρηση από τον αθλητικό οργανισμό και την συγκεκριμένη ημέρα που ανέφερε ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού, μόλις μας είπαν από το στάδιο(υπάλληλος) να βγούμε έξω για να κάνει προπόνηση η ομάδα του Βλαχιώτη βγήκαμε αμέσως εκτός γηπέδου.

Με τον Αστέρα ΒΛΑΧΙΩΤΗ δεν είχαμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, ως προς την χρήση του γηπέδου της Σπάρτης για τους αγώνες του, καθόσον το δημοτικό στάδιο Βλαχιώτη μπορεί να μην πληρεί τις προϋποθέσεις για τους αγώνες του στην SUPER LEAGUE 2. Το μόνο που ζητάμε είναι εκτός από τους επίσημους αγώνες πρωταθλήματος, που θα δώσουμε, να μπορούμε να κάνουμε και κάποιες προπονήσεις, γιατί σαν γνώστης του ποδοσφαίρου, όπως αποκάλεσε τον ευατό του, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Σπάρτης, πρέπει να ξέρει πως για να αγωνισθεί μία ομάδα με επιτυχία στην φυσική της έδρα πρέπει να προπονηθεί και σε αυτήν.

Ακόμη αναφέρθηκε στους Διεθνούς Παιδικούς Αγώνες που γίνονται κάθε χρόνο με την συμμετοχή του Δήμου Σπάρτης, γεγονός που δεν αφορά την ομάδα μας και θεωρούμε ότι είναι αστείο, άτοπο και άστοχο και πρέπει να είναι ποιο προσεκτικός από εδώ και στο εξής όταν αναφέρεται στην ομάδας μας, γιατί αυτό δεν δείχνει σεβασμό προς το σωματείο μας.

Όσον αφορά την ιστορία της ομάδας, όπως το γνωρίζει όλος ο φίλαθλος κόσμος της πόλης της Σπάρτης και όχι μόνο, ως προς την καραμέλα που αναμασάτε περί καινούργια ομάδας, η ομάδα του Α.Ο.ΣΠΑΡΤΗ ιδρύθηκε με άλλο Α.Φ.Μ. λόγω γραφειοκρατίας και χρεών της παλαιάς ομάδας. Ακόμη αναφέρουμε για την ιστορία για να το γνωρίζετε, ότι με το ίδιο σκεπτικό ούτε οι ομάδες του ΗΡΑΚΛΗ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ κ.α. είναι ιστορικές πλέον, που έχουν αλλάξει Α.Φ.Μ. ή ονομασία.

Κύριε πρόεδρε του αθλητικού οργανισμού η ομάδα είτε το θέλετε είτε όχι έχει μεγάλη ιστορία και απαιτούμε ως δημότες Σπάρτης καλύτερη αντιμετώπιση προς το Σωματείο μας.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις