ΑΡΚΑΔΙΑ. Από τη Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 ( και ώρα 19:00 ) στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στο Γήπεδο της Τρίπολης ( Αγίου Κωνσταντίνου 91 - 93 ) θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα τον καταρτισμό των Ομίλων της Γ Εθνικής και τα σενάρια που φέρνουν την Ομάδα να αγωνίζεται στον όμιλο των Αθηνών έχοντας την υποχρέωση να ταξιδέψει σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση ο πρόεδρος Ηλίας Καναβέτας «η απόφαση αυτή της ΕΠΟ δημιουργεί νέα οικονομικά δεδομένα στην Ομάδα, ακυρώνει τον όποιο προϋπολογισμό της Διοίκησης και το ενδεχόμενο της αποχώρησης από το πρωτάθλημα διαφαίνεται ως μονόδρομος.

Καλούνται όλοι οι φίλοι και τα μέλη της Ομάδας να προσέλθουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κυριακής 10/10/21 για τη συζήτηση του θέματος και τη λήψη της οριστικής απόφασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα και πριν την έκτακτη Γ.Σ. ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. θα δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας μα τον Ερμή Μελιγούς στην Τρίπολη ( ώρα 16:30 ).»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις