ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων παλαιστών θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως 24 Οκτωβρίου στο Λουτράκι. Η μεγαλύτερη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης για το 2021 θα έχει 600 αθλητές από 50 χώρες.

«Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και η UWW έχει δώσει μεγάλο βάρος στην Ελλάδα, καθώς είναι η τρίτη μεγάλη διεθνή διοργάνωση που γίνεται φέτος στη χώρα μας. Είχαν ακολουθήσει το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο» αναφέρει η ελληνική ομοσπονδία πάλης.

Στο Λουτράκι θα δώσουν το παρών 20 Έλληνες αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

Στην Ελληνορωμαϊκή θα παλέψουν οι: Βασίλης Μπούκης, Νίκος Χριστόπουλος, Νίκος Τσιακάρας, Βασίλης Μπατάλας, Ηλίας Μπούκης, Κώστας Βουρδάνος, Γιάννης Βαλασάκης, Αλέξανδρος Μαναφας, Αλλάχ Γκολιπούρ, Βασίλης Σπανουδάκης και Βαγγέλης Ζαμπράκας.

Στην ελευθέρα θα αγωνιστούν οι: Αποστόλης Στάμος, Ευθύμης Τσερέπας, Δημήτρης Κουρέντζης, Σπύρος Κουρσάρης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανώλης Καραβάνος, Κώστας Γεωργάκης, Φίλιππος Μαρκάκης και Εμζάριος Μπετινίδης.

Στην Ελλάδα θα βρεθούν περίπου 900 αθλητές, προπονητές, συνοδούς και διαιτητές, που εκτός από τη μεγάλη διοργάνωση θα συμβάλουν και στην ανάδειξη της Ελλάδας, καθώς και στον αθλοτουρισμό. Όλα αυτά σε συνεργασία με την ΕΛΟΠ και το Δήμο Λουτρακίου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις