ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το παιχνίδι του Ναυπακτιακού Αστέρα με τον ΑΟ Διαβολιτσίου για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, όταν λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, ένας παίκτης των γηπεδούχων σωριάστηκε στο έδαφος.

Άπαντες στο γήπεδο «πάγωσαν». Συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν κοντά του να δουν τι έπαθε ο Θοδωρής Λίτσος. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και μάλιστα ο άνθρωπος της ασφάλειας του Παπαχαραλαμπείου έσπευσε στο σημείο με τον αυτόματο απινιδωτή, ο οποίος τελικά δεν χρειάστηκε.

Ο Λίτσος είχε τις αισθήσεις του, αλλά άπαντες κινήθηκαν άμεσα και λίγα λεπτά αργότερα έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα με τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές να χειροκροτούν κατά την έξοδο του ασθενοφόρου από το γήπεδο.

Τελικά ο 36χρονος αμυντικός είναι καλά στην υγεία του. Μετά από ενδελεχείς εξετάσεις, αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει καρδιολογικό θέμα αλλά ο πόνος στο στήθος έχει σχέση με ένα χτύπημα που δέχθηκε λίγο νωρίτερα από την μπάλα στο θώρακα και σύμφωνα με την ιατρική ορολογία έπαθε πνευμοθώρακα.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκε αέρας στον πλευριτικό χώρο, μεταξύ πνεύμονα και θωρακικού τοιχώματος. Ο Λίτσος θα παραμείνει για δύο μέρες στο νοσοκομείο και θα λάβει θεραπευτική αγωγή, ενώ δεν υπάρχει κανένας άλλο κίνδυνος για την υγεία του.

Δείτε το στιγμιότυπο από το περιστατικό του Λίτσου από το nafpaktianews.gr…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις