ΤΡΙΠΟΛΗ. Ο Σίτο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ισπανός εξτρέμ παρέλαβε το βραβείο του και δήλωσε στο κανάλι της ΠΑΕ, ότι το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία οι Αρκάδες θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα κατακτηθούν οι βαθμοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το βραβείο:«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα και κέρδισα αυτό το δεύτερο βραβείο. Όσον αφορά στους φιλάθλους μας θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με ψήφισαν. Από τη δική μου την πλευρά θέλω να πω ότι είμαι σίγουρος, πως με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, θα κάνουμε καλές εμφανίσεις στο μέλλον και να πάρουμε βαθμούς και αποτελέσματα που μας χρειάζονται»

Για το παιχνίδι με τη Λαμία:«Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, είναι ένα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν θα αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας γιατί έχει αποτελέσματα αυτή η προσέγγιση που έχουμε. Οπότε θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και πιστεύω ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα πάρουμε τη νίκη».

Για το που αφιερώνει το γκολ:«Πάνω απ’ όλα στην οικογένειά μου, που δυστυχώς είναι μακριά. Με βλέπει από μακριά, με στηρίζει από μακριά και είναι ένα μεγάλο στήριγμα για μένα παρόλο που είναι μακριά και όποτε σκοράρω σίγουρα τ’ αφιερώνω σ’ αυτούς».

Δείτε τις δηλώσεις του Σίτο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις