ΤΡΙΠΟΛΗ. Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τον Βόλο με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρούσε ζωντανό στο κυνήγι των πλέι οφ και τελικά πέτυχε αυτό που ήθελε, αφού το γκολ του Σονί στο 41′ ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Θεσσαλοί, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν ποτέ να απαντήσουν και δεν απέφυγαν την ήττα, η οποία τους αφήνει κι άλλο πίσω στη βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και αυτοί ήταν που είχαν και τις πρώτες καλές ευκαιρίες. Η μπάλα, όμως, πήγε στο δοκάρι μετά το μακρινό σουτ του Φαν Βέερτ στο 20′, ενώ στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Ρεγκατέν να απειλήσει τον Παπαδόπουλος, ο οποίος όμως έκανε πολύ ωραία απόκρουση.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 34ου λεπτού με την απόκρουσή του στο σουτ του Τσοκάνη, με τον Βόλο να ψάχνει το γκολ, το οποίο τελικά… βρήκε ο Αστέρας: Πάσα του Καρμόνα στον Σονί στο 41′, ωραίο σουτ στην κίνηση από αυτόν και η μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ για το 1-0.

Αυτή η εξέλίξη, όπως φάνηκε, επηρέασε ψυχολογικά τους Θεσσαλούς, αφού στο β’ μέρος δεν ήταν το ίδιο καλοί. Οι Αρκάδες, από την άλλη, κρατούσαν εύκολα το προβάδισμα και στο 69′ είχαν μεγάλη ευκαιρία με το τακουνάκι του Τιλίκα για το δεύτερο γκολ, το οποίο θα τους έφερνε αγκαλιά με τη νίκη.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, ακόμη και το 1-0 ήταν αρκετό, αφού ο Βόλος όσο κι αν το ήθελε, δεν κατάφερε ποτέ να πλησιάσει στην ισοφάριση και κατ’ επέκταση να φτάσει σε αυτή.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες Χριστόπουλος, Πίτσου (87′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Κανελλόπουλος (65′ Βαλιέντε), Σίτο (81′ Κρέσπι), Ριέρα (65′ Τιλίκα), Σονί (87′ Καπίγια), Μπαράλες.

Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν (90′ Τερεζίου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (66′ Ροσέρο), Ορός, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις