ΛΑΚΩΝΙΑ. Δεν πέρασε καλά στη Σπάρτη η Καλαμάτα έχοντας να αντιμετωπίσει έναν Αστέρα αποφασισμένο. Έτσι η «Μαύρη Θύελλα» έχασε την ευκαιρία να πιάσει τον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ Β' στην κορυφή και άφησε στη Σπάρτη δύο βαθμούς στο ισόπαλο 0-0 με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Η Καλαμάτα δεν μπορούσε να δημιουργήσει απειλητικές στιγμές στο πρώτο μέρος για την εστία του Αθανασόπουλου. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας και τις καλύτερες στιγμές μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, αλλά τόσο ο Λάμσε όσο και ο Τσίπρας δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Η «Μαύρη Θύελλα» θεωρητικά ήταν το φαβορί αλλά δεν δικαίωσε τους φίλους της μέσα στον αγωνιστικό χώρο ούτε και στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε έναν Αστέρα Βλαχιώτη που ήταν η ομάδα που συνέχιζε να έχει την καλύτερη εικόνα. Στο 81' ωστόσο η Καλαμάτα θα μπορούσε να είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα αν η προσπάθεια του Γρίβα δεν κατέληγε στο δοκάρι, με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.

Αστέρας Βλαχιώτη (Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Λάμσε, Μαϊσουράντζε, Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ, Τσίπρας, Μπουσμπίμπα, Παπούλης, Αμπαν-Κβα.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος Παπατόλιος (61′ Κόκκορης), Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ, Μπακαγιόκο, Ματέους (61′ Παυλίδης), Τάτος, Φελίπε (61′ Γρίβας), Λουκίνας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις