ΠΑΤΡΑ. Την άνοδό της στη Super League 2 θα διεκδικήσει μέσω των μπαράζ ανόδου η Παναχαϊκή κι αν τα καταφέρει, θα κληθεί να αντιμετωπίσει παλιές… αμαρτίες.

Προ ημερών ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου έκανε λόγο για διαχειρίσιμα χρέη. Ωστόσο αυτά αυξάνονται, καθώς στο Διαιτητικό Δικαστήριο δικαιώθηκαν τέσσερις παλιοί παίκτες και πρόσθεσαν στον… λογαριασμό που περιμένει την Παναχαϊκή το ποσό των 56.000 ευρώ.

Πρόκειται για τους Μάουρο, Ευθύμη Αργυρόπουλο, Γιώργο Μουστακόπουλο και Ξενοφώντα Πάνου, που θέλουν να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στην Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Mauro Ezequiel Cerutti Giner του Gerardo, του συνολικού ποσού των δεκαεπτά χιλιάδων οκτακοσίων σαράντα τεσσάρων ευρώ και πενήντα έξι λεπτών (17.844,56 ), πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 415/2021 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ευθυμίου Αργυρόπουλου, του συνολικού ποσού των, επτά χιλιάδων εξακοσίων είκοσι επτά ευρώ και ογδόντα επτά λεπτών (7.627,87), πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 18/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Γεωργίου Ραφαήλ Μουστακόπουλου, του συνολικού ποσού των, δεκαοκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ενενήντα επτά ευρώ και πενήντα εννιά λεπτών (18.597,59), πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 410/2021 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Πάνου, του συνολικού ποσού των, δέκα χιλιάδων επτακοσίων εβδομήντα έξι ευρώ και δεκαπέντε λεπτών(10.776,15), πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 428/2021 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Πηγή: ossports.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις