ΣΠΑΡΤΗ. Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού ΓΣ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας εφήβων-παίδων-νεανίδων-κορασίδων, που διεξήχθη Παρασκευή και Σάββατο 6 – 7/5, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Χρυσό ο Παναγάκος

Ο Πέτρος Παναγάκος, «…πιστοποιώντας για ακόμα μια φορά, την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται», κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος στους εφήβους, στο αγώνισμα ατομικής καταδίωξης 3χλμ.

Επίσης, «άγγιξε ξανά το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των πόντων», καταλαμβάνοντας τελικά την 2η θέση, ενώ στο αγώνισμα του κειρίν ήρθε 3ος, αποσπώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Διάκριση στο Ομαδικό

Πολύ καλή παρουσία του Σπαρτιατικού και στο Ομαδικό Σπρίντ Εφήβων με τους Ηλία Γρηγόρη, Πέτρο Παναγάκο και Σταύρο Τσάκωνα να καταλαμβάνουν τελικά την 5η θέση.

Επίσης ο Κώστας Ρασσιάς, στην πρώτη του συμμετοχή στην κατηγορία παίδων, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, με καλύτερη εμφάνιση στο αγώνισμα του αποκλεισμού, παίρνοντας την 6η θέση.

Τους αθλητές καθοδήγησε ο πρωτομάστορας των επιτυχιών προπονητής Βασίλης Γιαννιώσης, ενώ την αποστολή συνόδευσε ο έφορος ποδηλασίας Νίκος Παναγάκος.

«Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, Καρούνος Bikes, The Drop, Ελαιουργείο ΑΦΟΙ Γ. ΠΡΕΒΑ, Argoaxon, Nutrilab, για την υποστήριξη» λένε από τον Σπαρτιατικό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις