ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Έκδηλη είναι η χαρά και η ικανοποίηση του αθλητικού συλλόγου Μεσσηνίας «Αριστόδημος» , ο οποίος μετά από δύο χρόνια λόγω της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί από την παγκόσμια πανδημία του κορωνοιού και είχε αναπόφευκτα αναβάλλει μεταξύ άλλων και την συγκεκριμένη διοργάνωση, θα συμμετέχει στο επερχόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης παμπαίδων και παγκορασίδων 2022.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μάλιστα σε ανακοίνωσή του:

«Μετά από το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές μας και με γεμάτες όμορφες εμπειρίες από ένα απαιτητικό σε αθλητικό επίπεδο πρωτάθλημα, επέστρεψαν οι αθλητές του Αριστόδημου από τα Τρίκαλα. όπου φιλοξένησε το τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων του 2020.

Η καραντίνα έφερε πολύ πίσω το άθλημά μας και τη φυσική κατάσταση των αθλητών μας, η εξαιρετική δουλειά όμως του προπονητή μας ,Γιώργου Ευθυμιάδη και με το πείσμα του, προετοίμασε άψογα τις αθλήτριές μας ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις πανελλήνια μετάλλια.»

Δυο έμπειρες πρώην πρωταθλήτριες Ελλάδος (1η και 2η θέση) το 2019 στο πανελλήνιο U12-U13 , και δύο άπειρες αθλήτριες που για πρώτη φορά θα συμμετέχουν σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα είναι αυτές που θα εκπροσωπήσουν την Καλαμάτα , με μεγάλες αξιώσεις για διακρίσεις.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U15 ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

14 ΜΑΪ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. – 15 ΜΑΪ ΣΤΙΣ 8 Μ.Μ.

Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων Κατσιμήδου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ / ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

  • Αθανασοπούλου Ολυμπία στα 58 κιλά.
  • Μουλάι Άντζελα στα 46 κιλά,
  • Μαρκοπούλου Ελένη στα 54 κιλά.
  • Χαριτόπουλου Όλγα στα 58 κιλά.

Οι αθλήτριες του Αριστόδημου θα αγωνιστούν την Κυριακή 15 Μαΐου στο στυλ της ελευθέρας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις