ΑΡΚΑΔΙΑ. Στη Γενική Συνέλευση της Κυριακής 29 Μαΐου 2022 στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων του Παναρκαδικού για το μέλλον της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης. Μετά την αναβολή της πρώτης προσπάθειας για πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης ( την Τετάρτη 25/5/2022 ) λόγω έλλειψης απαρτίας των μελών, την ερχόμενη Κυριακή η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού θα πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε αριθμό μελών παρευρεθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Θέματα της τακτικής ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου, σύμφωνα με το νέο καταστατικό, θα είναι ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης Διοίκησης και η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού θα αρχίσει στις 6.30 το απόγευμα στον Α όροφο του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης.Μετά από γραπτό αίτημα της απερχόμενης Διοίκησης έχει οριστεί Δικαστικός Αντιπρόσωπος από το Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης για τη διενέργεια εκλογών και όλα είναι έτοιμα για την πραγματοποίηση της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης του ιστορικού Σωματείου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο απολογισμός του Προέδρου κ. Ηλία Καναβέτα οποίος κάλεσε για μια ακόμη φορά τον κόσμο που ενδιαφέρεται πραγματικά για το μέλλον της ομάδας να προσέλθει στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης την Κυριακή και με την παρουσία του να βοηθήσει ουσιαστικά το Σωματείο και να εξασφαλίσει τη συνέχισή του με μια νέα Διοίκηση στην οποία, όπως δήλωσε κατηγορηματικά, θα είναι δίπλα της με όλες του τις δυνάμεις.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις