ΣΠΑΡΤΗ. Στην Εθνική Ομάδα κλήθηκε ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού Πέτρος Παναγάκος, εν’ όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πίστας Νέων-Εφήβων-Νεανίδων, (14 -19/7/2022) στην Ανάντια της Πορτογαλίας.

  • Κριτήριο συμμετοχής

Ο Πέτρος Παναγάκος θα φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο, μετά τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στους Διεθνείς Αγώνες της Γερμανίας στις αρχές Ιουνίου, αγώνες που αποτελούσαν και κριτήριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

  • Ευχές

«…Επιβραβεύεται έτσι μια προσπάθεια ετών του ίδιου του ποδηλάτη, των προπονητών του αλλά και της οικογένειάς του, πολύτιμοι αρωγοί στο δρόμο της καταξίωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σπαρτιατικού εύχεται Καλή Επιτυχία και σε αυτό τον αγώνα ο Πέτρος να επιστρέψει με την καλύτερη δυνατή διάκριση για την Ελλάδα και για την Σπάρτη» όπως λέει ο Σπαρτιατικός.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία στις 10/7 και θα επιστρέψει στις 20/7. Την αποστολή θα συνοδεύσει και ο προπονητής του Σπαρτιατικού, Βασίλης Γιαννιώσης.

  • Ευχαριστίες

«Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την υποστήριξη, Καρούνος Bikes, The Drop, Ελαιουργείο ΑΦΟΙ Γ. ΠΡΕΒΑ, Argoaxon, Nutrilab», λένε στον Σπαρτιατικό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις