ΠΥΡΓΟΣ. Τον Αντουάν Λεμαρί, συνοδεύει μια απίστευτη ιστορία, ενός νεαρού παιδιού, το οποίο προσπάθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ο Γάλλος μέσος μιλώντας στο Sportal πριν από μερικές ημέρες, αναφέρθηκε στις σοβαρές καταγγελίες αναφορικά με τις συνθήκες που συνάντησε στον Πανηλειακό, τονίζοντας ότι δέχθηκε σωματικές επιθέσεις όταν ζήτησε να φύγει, δεν έλαβε ποτέ χρήματα και ζούσε σε άθλιες συνθήκες.

Αυτή τη φορά, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής επανήλθε με δύο βίντεο συνολικής διάρκειας 26 λεπτών στα οποία αναφέρεται σε αυτά που συνάντησε τις πρώτες ημέρες του στην ομάδα, δείχνοντας την κακή κατάσταση των προπονητικών εγκαταστάσεων, καθώς και στη διστακτικότητά του να παίξει σε αγώνα του ελληνικού συλλόγου.

Στη συνέχεια των βίντεο, ο Λεμαρί αποκάλυψε ότι ο συμπαίκτης του, Κακά, έγινε στόχος απειλών από τον πρόεδρο της ομάδας στο ημίχρονο! Εν συνεχεία, όταν οι ιθύνοντες της ομάδας συνέχισαν να μην τον πληρώνουν, ζήτησε να λάβει την ελευθέρας του. Επειτα ακολουθεί ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο διάλογος του παίκτη με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή, όταν ο Λεμαρί ζήτησε να του υπογράψουν τα χαρτιά του για να φύγει.

«Θα τον κρεμάσω ανάποδα, έτσι πες του. Είπε θέλει να φύγει; Τα κλειδιά. Ξύλο», φέρεται να λέει ο πρόεδρος που σύμφωνα με όσα ακούγονται και όσα αναφέρει ο παίκτης, τον έπιασε από την μπλούζα και τον έσπρωξε ζητώντας του επανειλημμένως τα κλειδιά του σπιτιού του και ψάχνοντας τις τσέπες του.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Λεμαρί ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, που τον υποδέχτηκε στο γραφείο του αφότου περίμενε αρκετή ώρα καθώς δεν είχε ραντεβού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις