ΕΛΛΑΔΑ. Η Μαρία Σάκκαρη θα βρίσκεται στο ίδιο τέταρτο με την Τζέσικα Πεγκούλα και στο ίδιο μισό με την Αρίνα Σαμπαλένκα, αποφεύγοντας την Ίγκα Σβιόντεκ, στο ταμπλό του Indian Wells.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο Νο.7 του ταμπλό του Indian Wells και θα παίξει απευθείας στον 1ο γύρο, με τη νικήτρια του αγώνα της Κέιτι Βόλινετς με τη Σέλμπι Ρότζερς. Πρόκειται για δυο πολύ δυνατές παίκτριες και αρκετά επικίνδυνες unseeded.

Στον 3ο γύρο η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Ανχελίνα Καλίνινα, στον 4ο γύρο με τις Καρολίνα Πλίσκοβα και Βερόνικα Κουντερμέτοβα, ενώ στα προημιτελικά με την Τζέσικα Πεγκούλα, που με τη σειρά της ενδέχεται να βρει στο δρόμο της την Αναστασία Ποτάποβα στον 3ο γύρο και τις Γιέλενα Οσταπένκο και Πέτρα Κβίτοβα στον 4ο.

Στα ημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την πρωταθλήτρια του Australian Open, Αρίνα Σαμπαλένκα. Η Σαμπαλένκα είχε ίσως τη χειρότερη κλήρωση, αφού είναι πιθανό να "συγκρουστεί" από τον 3ο γύρο με την πολύ φορμαρισμένη Ντόνα Βέκιτς, στον 4ο γύρο με την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, που πρόσφατα κέρδισε τη Σβιόντεκ και κατέκτησε το πρώτο 1000άρι της χρονιάς στο Ντουμπάι, ενώ στα προημιτελικά έχει τις Κόκο Γκοφ και Μπελίντα Μπέντσιτς.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανές αντίπαλες της Σάκκαρη μόνο στον τελικό, είναι φυσικά η κορυφαία παίκτρια του κόσμου, Ίγκα Σβιόντεκ, καθώς και η Ονς Ζαμπέρ. H Σβιόντεκ έχει στα προημιτελικά πιθανή αντίπαλη την Καρολίν Γκαρσία, ενώ η Ζαμπέρ την Ντάρια Κασάτκινα.'

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις