ΛΑΚΩΝΙΑ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST U13 και στην Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας 2023 ILCA 4, συμμετείχαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας

Ο ΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «ΑΙΟΛΟΣ», 18 - 22/4/2023, διοργάνωσε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST U13, με τη συμμετοχή 282 αθλητών από 49 Ομίλους από όλη τη χώρα.

Από το Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας συμμετείχαν οι αθλητές, Κουρή Λυδία, Κουτσουμπός Χρήστος, Σουγλέρης Αλέξανδρος, Σουγλέρης Παναγιώτης και Χουλιάρας Γιώργος.

Οι αθλητές αυτοί κατάφεραν να έχουν μία πολύ καλή εμφάνιση σ’ έναν δύσκολο αγώνα και να εφοδιαστούν με σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον τους στην ιστιοπλοΐα.

  • Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας

Επίσης στην Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας 2023 ILCA 4, που διοργάνωσε ο Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ, 15 - 19/3/2023, συμμετείχε ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας, Γούλας Κωνσταντίνος.

Στον αγώνα συμμετείχαν 81 αθλητές από 32 Ομίλους οι όποιοι προέκυψαν από τα τελικά αποτελέσματα των περιφερειακών πρωταθλημάτων. Οι εμπειρίες που αποκόμισε ο αθλητής ήταν μοναδικές καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα επικράτησαν δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Λένε από τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, και στον προπονητής μας Στέφανο Μουγάκο που συνόδευσε και τις δύο αποστολές.

Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας με προπονήσεις και με το βλέμμα στους επόμενους αγώνες.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις