ΤΡΙΠΟΛΗ. Τίτλοι τέλους για τον Χρίστο Τασουλή στον Αστέρα Τρίπολης. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν από κοινού να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους και συνεπώς ο Έλληνας αριστερός μπακ θα αποχωρήσει από την Αρκαδία έπειτα από μια πενταετία.

Ο 32χρονος αμυντικός κατάγεται από την Τρίπολη και σε ηλικία 13 ετών έκανε τα πρώτα του βήματα στις κιτρινομπλέ ακαδημίες. Στα 19 του έφυγε για τον Αθηναϊκό χωρίς να κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του Αστέρα, όμως το 2018 επέστρεψε.

Σε αυτό το διάστημα έγινε εκ των αρχηγών, μέτρησε 76 συμμετοχές, τρία γκολ και δυο ασίστ. Στην τελευταία του σεζόν αγωνίστηκε 12 φορές και έδωσε ασίστ στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Χρίστο Τασουλή. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του Χρίστου Τασουλή στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε τον Χρίστο για την σημαντική προσφορά του στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τού ευχόμαστε κάθε καλό στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις