ΕΛΛΑΔΑ. Ο θρύλος των Λος Αντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον δηλώνει λάτρης της Ελλάδας, αφού την επισκέπτεται συχνά και δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται στη χώρα το καλοκαίρι. Έτσι και φέτος ο 64χρονος πρώην μπασκετμπολίστας μετά την Ιταλία κατέπλευσε με το γιοτ του στη χώρα μας με την οικογένειά του. Πέρσι είχε επισκεφθεί τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και τη Σαντορίνη με τη σύζυγό του και είχε δηλώσει γοητεύμενος από την Ελλάδα.

Μάτζικ Τζόνσον: Ενθουσιασμένος διέσχισε τον Ισθμό της Κορίνθου

Διασχίζοντας τον Ισθμό της Κορίνθου, δήλωσε στα social media του ενθουσιασμένος από το θέαμα. Όπως γράφει: «Σήμερα αντίκρυσα ένα απίστευτο θέαμα ταξιδεύοντας μέσω της Διώρυγας της Κορίνθου από το Ιόνιο Πέλαγος στο Αιγαίο. Το κανάλι άνοιξε για πρώτη φορά το 1893 και ήταν απολύτως όμορφο».

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν και o διάσημος τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ πέρασε από τον Ισθμό της Κορίνθου, απαθανατίζοντας τη στιγμή, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη χώρα μας με την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/CvU8i_SgKdH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάτζικ Τζόνσον: Φωτογραφίζεται στην Ελλάδα με την οικογένεια του

Όπως είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος στο Twitter εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται είναι και φέτος διακοπές με την οικογένεια του. Ο ίδιος πόζαρε μπροστά στο υπερπολυτελές γιοτ του μαζί με όλα τα μέλη της οικογένεια Τζόνσον. Μάλιστα όλοι φορούσαν μπλουζάκια Ουάσινγκτον Κομάντερς, ομάδα του NFL στην οποία μπήκε πρόσφατα ως συνιδιοκτήτης ο Μάτζικ. Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε ο ίδιος:

https://www.instagram.com/p/CvNeo03vs7F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις