ΕΛΛΑΔΑ. Λίγο μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που παράλληλα του έδωσε και το Ολυμπιακό ειστήριο για το Παρίσι 2024, ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωνε με πολλή χαρά πως θα βρεθεί για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ εξηγούσε πως η πρόκρισή του για τους Αγώνες του Τόκιο δεν ήρθε εύκολα καθώς δεν ήταν έτοιμος.

Παράλληλα, εκδήλωσε για μία ακόμη φορά τη μεγάλη αγάπη στο στήριγμά του, την οικογένειά του, αλλά μίλησε και για το γεγονός πως του έδωσε δύναμη το ότι είδε τόσες ελληνικές σημαίες μέσα στην αρένα.

«Αυτοί θα είναι οι τρίτοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες. Οι πρώτοι [Ολυμπιακοί] ήρθαν κατευθείαν, ήμουν νέος και η ενέργειά μου ήταν σούπερ. Τη δεύτερη φορά προκρίθηκα 17 μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών του Τόκιο, αυτό ήταν πραγματικά σκληρό. Δούλεψα πολύ σκληρά για να προκριθώ στους Ολυμπιακούς του 2024 και να είμαι έτοιμος για το Παρίσι, γιατί δεν ήμουν έτοιμος για το Τόκιο.

Πολλά πράγματα μου δίνουν ώθηση να συνεχίζω αλλά πρωτίστως και κυρίως μου δίνουν κίνητρο τα παιδιά και η οικογένειά μου. Μου δίνουν πολλή δύναμη και στήριξη και ήταν εδώ (σ.σ. στο Παγκόσμιο) και με παρακολούθησαν. Αυτό με βοηθάει πολύ στο να συνεχίζω να δουλεύω.

Κάθε χρόνο είμαι ένα χρόνο μεγαλύτερος, οι πεταλούδες [στο στομάχι] γίνονται «χειρότερες». Αλλά όταν μπαίνω στην αρένα είμαι πολύ ήρεμος και λατρεύω το συναίσθημα του να ακούω το όνομά μου από τους ανθρώπους. Είδα και αρκετές ελληνικές σημαίες, οι Έλληνες μου δείχνουν πάντα τη στήριξή τους και τμου δίνουν δύναμη.

Υπάρχουν αρκετοί γυμναστές από όλο τον κόσμο που είναι πολύ καλοί στους κρίκους. Ο Γιάνγκ Λιου είναι τόσο καλός που με κάνει να θέλω να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο για να τον κερδίσω».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις