Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στα WTA Finals, επιστρέφοντας στο Μεξικό, λίγο μόλις καιρό μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Μπορεί να χρειάστηκε την απόσυρση της Μούχοβα με τραυματισμό για να δώσει το “παρών” στα φετινά WTA Finals, αλλά η Σάκκαρη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την παρουσία της στο Μεξικό.

Οι δηλώσεις της Σάκκαρη

«Είναι εκπληκτικό που επέστρεψα στο Μεξικό και που θα αγωνιστώ μπροστά στους Μεξικανούς φαν μου, στο δεύτερο σπίτι μου. Προφανώς δεν με χαροποίησε καθόλου που η Καρολίνα (σ.σ. Μούχοβα) ήταν τραυματίας, αλλά την ίδια στιγμή ήμουν χαρούμενη που θα επέστρεφα στο Μεξικό. Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάμε.

Εννοείται πως η Γουαδαλαχάρα μου έδωσε αυτοπεποίθηση (σ.σ. όταν κατέκτησε τον τίτλο στο τοπικό 1000άρι τουρνουά). Ξέρω πως ο κόσμος με αγαπάει εδώ, τον αγαπώ και εγώ, νιώθω πολύ άνετα εδώ. Πάντα απολαμβάνω τον χρόνο μου στο Μεξικό, μου αρέσει πολύ το φαγητό, ο κόσμος, έχω πολλούς φίλους εδώ, είμαι ενθουσιασμένη που θα τους δω και θα περάσω χρόνο μαζί τους. Είναι απλά υπέροχο που επέστρεψα».

Μαρία Σάκκαρη – Αρίνα Σαμπαλένκα στην πρεμιέρα στα WTA Finals

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου, η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις “μάχες” της στα WTA Finals, με το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα να είναι η πρώτη της αντίπαλος στο Μεξικό.

Η Σάκκαρη μπήκε στα WTA Finals ως 9η στον κόσμο μετά την απόσυρση της Μούχοβα και θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στη διοργάνωση, με την κλήρωση να την φέρνει απέναντι σε Ριμπάκινα και Πεγκούλα στην πρώτη φάση των ομίλων.

Ο δεύτερος όμιλος αποτελείται από τις Ίγκα Σβιόντεκ, Κοκό Γκοφ, Ονς Ζαμπέρ και Μαρκέτα Βοντρούσοβα, ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν Δευτέρα, με τη Σάκκαρη να κοντράρεται με την Σαμπαλένκα μετά τις 02:00 (29 Οκτωβρίου, 18:00 τοπική στο Μεξικό).

Οι όμιλοι του WTA Finals

Bacalar Group

Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο1)

Έλενα Ριμπάκινα (Νο4)

Τζέσικα ΠΕγκούλα (Νο5)

Μαρία Σάκκαρη (Νο8)

Chemutal Group

Ίγκα Σβιόντεκ (Νο2)

Κοκό Γκοφ (Νο3)

Ονς Ζαμπέρ (Νο6)

Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο7)

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις