ΤΡΙΠΟΛΗ. Ο Βασίλης Μάντζης αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στο ματς με την Κηφισιά και έδωσε το «σύνθημα» για τη συνέχεια.

Εκ των πρωταγωνιστών του Αστέρα Τρίπολης στο πρόσφατο 3-1 που επικράτησε της Κηφισιάς στην Καισαριανή ήταν ο Βασίλης Μάντζης, καθώς άνοιξε το σκορ και μετά «έφτιαξε» και το 0-2 του Κρέσπι. Οι φίλοι των Αρκάδων ανέδειξαν τον Ελληνα φορ ως τον κορυφαίο του αγώνα και πήρε χθες (30/11) το βραβείο του. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Αφιερώνω το βραβείο στη γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει και βραβεύτηκα. Είναι πολύ τιμητική διάκριση για εμένα. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο ότι είναι τον θέλουμε δίπλα μας στο ματς με τον Πανσερραϊκό», είπε αρχικά.

Και μετά του μεταφέρθηκε το σερί που έχει η ομάδα μακριά από το «Θ. Κολοκοτρώνης» και αν μπορεί να το διευρύνει και στις εντός έδρας αναμετρήσεις του. «Αυτός είναι ο στόχος. Τώρα άμα θα γίνει δεν ξέρουμε, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα. Εχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά για να ντουμπλάρουμε τις νίκες και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο».

Κλείνοντας μίλησε για τα κρίσιμα παιχνίδια που καλείται να δώσει ο Αστέρας το επόμενο διάστημα, μέχρι το τέλος της χρονιάς. «Η ομάδα θα μπει με στόχο να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, όπου με συνδυασμό αποτελεσμάτων πιθανώς θα ανέβει στην έκτη θέση. Κάτι το οποίο θα είναι πολύ ωραίο για εμάς. Γι' αυτή την προσπάθεια που έχουμε κάνει. Μετά από αυτό το παιχνίδι θα κοιτάξουμε και το ματς του Κυπέλλου και έπειτα αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις