ΤΡΙΠΟΛΗ. Το καλοκαίρι, βάσει βιογραφικού, ο Φέδε Βίκο ήταν το... μπαμ του Αστέρα Τρίπολης. Μόνο που το «μπαμ» αυτό δεν έκανε καθόλου κρότο. Για την ακρίβεια, ο Ισπανός δεν προσέφερε καθόλου στους Αρκάδες και αποχωρεί έχοντας στα πόδια του μόλις 30' στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο παίκτης από τότε είναι τραυματίας. Μάλιστα, η ομάδα, η οποία του είχε προσφέρει ένα «χρυσό» συμβόλαιο δεν είναι πρόβλημα να δεχτεί να τον αφήσει να κάνει πρόγραμμα αποθεραπείας στη χώρα του. Ο ίδιος όμως δεν έδειξε καμία διάθεση για να βοηθήσει και να προσφέρει.

Οι άνθρωποι της ομάδας αντιλήφθηκαν τις διαθέσεις του και το τελευταίο διάστημα ήταν μαζί του σε συζητήσεις για να του λύσουν το συμβόλαιο. Τελικά, αυτό επιτεύχθηκε σήμερα και ο Ισπανός αποτελεί παρελθόν από την Τρίπολη, επιστρέφοντας μάλιστα και μέρος από τα (πολλά) χρήματα που είχε πάρει.

Η ενημέρωση των Αρκάδων:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή, Federico Vico Villegas, ο οποίος στο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα μας είχε ελάχιστη αγωνιστική συμμετοχή και μηδαμινή προσφορά».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις