ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. Η Μαρία Σάκκαρη σε ένα ονειρικό παιχνίδι νίκησε με 2-0 (6-0, 6-2) την Αντζελίκ Κέρμπερ και έδωσε προβάδισμα στην Ελλάδα στην αναμέτρηση με την Γερμανία για τα προημιτελικά του United Cup.

Η Σάκκαρη ήταν πραγματικά απολαυστική, κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κέρμπερ να πιστέψει ότι μπορεί να την κερδίσει.

Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν ισοπεδωτική και επικράτησε χωρίς να χάσει γκέιμ. Στο δεύτερο συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι, καθώς στο 5-2 έχασε δύο ματς μπολ.

Στη συνέχεια παίρνει σκυτάλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την τιτανομαχία με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Η χώρα μας που προηγείται με 1-0 θέλει μία νίκη για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Μαρία Σάκκαρη: «Έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω το ματς»

"Ημουν σταθερή από την baseline και έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω το ματς. Ξέρω ότι η Κέρμπερ είναι έμπειρη τενίστρια και θα έβρισκε τρόπο να επιστρέψει. Είπα στον προπονητή μου μετά το τέλος του πρώτου σετ ότι είναι πολύ καλή για να χάσει τόσο εύκολα"

Για την παράδοση κόντρα σε αριστερόχειρες τενίστριες: "Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι συμβαίνει και τις κερδίζω. Φέτος έχω βελτιώσει τις επιστροφές μου"

Για τη στήριξη του κόσμου όταν παίζει σε κορτ της Αυστραλίας: "Κάθε φορά που επιστρέφουμε εδώ, είναι σαν να παίζω σπίτι μου. Είναι εντυπωσιακό γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε τουρνουά αντίστοιχου επιπέδου και είναι ωραίο για μας να παίζουμε με τόσο κόσμο στο πλευρό μας" σχολίασε μέσα σε αποθέωση"

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις