ΠΑΤΡΑ. Υδραυλικός του Δήμου Πατρέων που είχε μεταβεί για εργασίες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Οβρυάς κατέρρευσε στην πύλη του σχολικού συγκροτήματος προκαλώντας αναστάτωση.

Για καλή του τύχη από το σημείο περνούσε τυχαία ζευγάρι διασωστών του ΕΚΑΒ Πάτρας, οι οποίο αν και βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας με υψηλό αίσθημα ευσυνειδησίας προσέτρεξε και προσέφερε στον άνδρα άμεσα τις πρώτες βοήθειες, μέχρις όπου να φθάσει στο σημείο το ασθενοφόρο με τους διασώστες, οι οποίοι με τη χρήση αυτόματου απινιδωτή του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ακολούθησε και η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ επανδρωμένη με γιατρό και διασώστες, διακομίζοντάς τον στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που είναι μόνιμος εργαζόμενος στο Τμήμα Αυτεπιστασίας του Δήμου Πατρέων υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Με την οικογένεια του εργαζόμενου επικοινώνησε άμεσα ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Τάκης Πετρόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε πως ο άνδρας φαίνεται να έχει διαφύγει σε πρώτη φάση τον κίνδυνο. Ωστόσο η άμεση επέμβαση των διασωστών υπήρξε καταλυτικής σημασίας για την ζωή του.

Πηγή: Εφημερίδα Γνώμη

Ειδήσεις σήμερα:

Σύσκεψη σήμερα για έκτακτα μέτρα στις «κόκκινες» περιοχές!

Στη Βουλή η κρίση που αντιμετωπίζει η Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης!

Οι Αμερικάνοι ξαναγράφουν την Ιστορία του 1821 (video)

Αυξάνονται, και πάλι τα κρούσματα στην Πελοπόννησο!

Οι σφαίρες από το φονικό στην Πάτρα τρύπησαν τζαμαρία εταιρείας!

Τι συμβαίνει με τους γυμναστές; Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη αθλήτρια στην Πελοπόννησο!