ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Τους κόπους μιας ζωής είδε να χάνονται με το πρώτο φως της ημέρας, την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022, οικογένεια στην περιοχή του Σκινιά, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Συνολικά 27 ρίζες ελιές τους, είδαν να έχουν κοπεί από τη ρίζα από λιόφυτο που διατηρεί στην περιοχή, με τα μέλη της οικογένειας να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους, αυτό που τους είχε συμβεί...

Για το περιστατικό, όπως τόνισε στο neaktriti.gr, η κ. Αικατερίνη Τριβιζαδάκη, με το συγκεκριμένο λιόφυτο να ανήκει στον αρραβωνιαστικό της, ενημερώθηκαν από συγχωριανό τους, ο οποίος έτυχε να περάσει από το σημείο, μένοντας έκπληκτος στο θέαμα των κομμένων ελαιόδεντρων που αντίκρυσε μπροστά του.

Χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε την οικογένεια και εκείνη με τη σειρά κάλεσε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.

Εκείνο που προβληματίζει ωστόσο, είναι το γεγονός ότι οι δράστες δεν πήραν τα ξύλα από τις κομμένες ελιές, αλλά τα άφησαν στο σημείο, με την οικογένεια να τρέφει υποψίες για την ταυτότητα των δραστών.

Αναζητώντας τους δράστες του θλιβερού αυτού σκηνικού, όπως είπε η κ. Τριβιζαδάκη: «Δεν έχουμε αποδείξεις για το ποιος μπορεί να έχει προβεί σε αυτή την ενέργεια. Ωστόσο, διατηρούμε σοβαρές υποψίες για συγκεκριμένα άτομα τα οποία και στο παρελθόν έχουν προχωρήσει σε ανάλογες δράσεις, λόγω προσωπικών διαφορών που έχουμε. Έχουμε κινηθεί δικαστικά», με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις