ΑΘΗΝΑ. Τη δική της εκδοχή για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό δίνει η 17χρονη που φέρεται να είναι ένα από τα θύματά του. Το κορίτσι αποκάλυψε ότι εκδιδόταν με τη θέλησή της και υπερασπίστηκε την 30χρονη που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

Νέα διάσταση στην υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων δίνει ένα από τα φερόμενα θύματα. Η 17χρονη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε ότι η 30χρονη «Λορέλα» είναι αθώα, ότι εκδιδόταν με τη θέλησή της και ότι η 26χρονη που συνελήφθη τη Δευτέρα είναι το πρόσωπο που εκδίδει κορίτσια ηλικίας 14 και 15 ετών.

«Είναι αθώα. Έκανα παρέα μαζί της, δε με έμπλεξε αυτή. Ίσα ίσα ήθελε να με αποτρέψει από όλο αυτό», δήλωσε αρχικά η 17χρονη και πρόσθεσε:

«Άλλοι έπρεπε να είναι μέσα και δεν είναι. Η 25χρονη που έπιασαν χθες έπρεπε να είναι μέσα, που παίρνει μικρά κοριτσάκια 14 και 15 ετών και όχι η 30χρονη. Τα γνωρίζω αυτά τα κορίτσια, τα προωθούσε επί χρήμασι. Εγώ έπαιρνα 150 ευρώ. Είναι ψέμα πως ήμουν θύμα μαστροπείας.

Ακόμα, αναφερόμενη στις γυμνές φωτογραφίες και στο πώς έβρισκε «πελάτες», η 17χρονη ανέφερε: «Έβρισκα πελάτες από το Instagram. Άλλος έβαζε αγγελία, χωρίς να το ξέρουμε εμείς. Τις αγγελίες τις έβαζε ο 34χρονος, χωρίς να τις ξέρουμε. Μας έβγαζε φωτογραφίες με τη συναίνεσή μας για να τις κρατήσει, όχι να τις ανεβάσει κάπου. Η αστυνομία προσπαθεί να πιάσει ανθρώπους που δε φταίνε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις