ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του κρεοπώλη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό.

Ο 51χρονος βρίσκεται από χθες στο αστυνομικό τμήμα και δίνει συμπληρωματική κατάθεση. Έξω από το κτίριο της ασφάλειας Μεσολογγίου βρίσκονται από νωρίς η μητέρα, οι αδελφές και συγγενείς του 31χρονου που φωνάζουν «πού είναι ο Μπάμπης».

Θέλουν να μάθουν ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση του Μπάμπη, ενώ η μητέρα του φωνάζει «μίλα ρε, πού είναι το παιδί μου».

Εκείνος πάλι επιμένει να αρνείται τα πάντα. Όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί τον είχαν υποβάλει σε μπαράζ ερωτήσεων όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ομολογήσει τίποτα. Έτσι δεν αποκλείεται η δικογραφία να σταλεί στον εισαγγελέα, ο οποίος πιθανόν να εκδώσει ένταλμα για τη σύλληψή του.

Την ίδια ώρα στο «κάδρο» έχει μπει ένας 36χρονος φίλος του κρεοπώλη, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν κι αυτός στην περιοχή της εξαφάνισης, καθώς εντοπίστηκε στίγμα του κινητού του και έχει ανταλλάξει μηνύματα με τον 51χρονο, τα οποία εκείνος τα είχε σβήσει.

65a8e5e029d1a.jpg

Οι αρχές εκτιμούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου, παρ’ όλ’ αυτά μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Μεσολόγγι: «Μπορεί το πτώμα να βρίσκεται κάτω από τη μύτη της αστυνομίας»

Μιλώντας για την υπόθεση στο Mega, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σημείωσε πως όλα τα στοιχεία ερευνώνται.

«Αν θέλετε την άποψή μου, το πού είναι ο Μπάμπης, το γνωρίζει σίγουρα ένα άτομο μόνο. Μπορεί το πτώμα να βρίσκεται κάτω από τη μύτη της αστυνομίας, δηλαδή να έχουν περάσει από το σημείο πολλές φορές ή κοντά εκεί στο σημείο που βρίσκεται, οι αστυνομικοί. Είναι δύσκολο αυτήν την περιοχή να την ψάξεις, να βρεις κάτι αν κάποιος το έχει αποκρύψει με επιμελή τρόπο, είτε μέσα στο νερό είτε στο χώμα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε ενώ για την εμπλοκή και τρίτου προσώπου στην υπόθεση σημείωσε:

«Αν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο σε μια εγκληματική ενέργεια και στην απόκρυψη ενός πτώματος, τότε πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο. Αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο, λογικά κάτι θα τον έδενε με την υπόθεση».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις