ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι μετά τη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη, με τον δεύτερο να φέρεται πως αρνείται όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» δεν παραδέχεται ότι ρωτούσε κρατούμενους για τις συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά και φέρεται να αρνείται πως αποτυπώνεται σε βίντεο τη μοιραία μέρα της εξαφάνισης.

«Δεν είμαι εγώ στο βίντεο. Εγώ συνέχισα και πήγα εκεί που σας είπα. Δεν έκανα αναστροφή. Δεν είμαι εγώ», φέρεται να είπε στην αστυνομία.

Επίσης, η εκπομπή του Alpha υποστήριξε ότι ο κρεοπώλης αρνήθηκε τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών και υποστήριξε πως δεν μίλησε με τον 36χρονο φίλο του, λίγο μετά την εξαφάνιση του νεαρού.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί φέρεται να ρώτησαν «γιατί φοβάται» και αναζητούσε πληροφορίες για τις συνθήκες στις φυλακές, με τον ίδιο να φέρεται πως απάντησε: «Όχι δεν ρώτησα για τη φυλακή, ψέματα σας λένε. Δεν έχω κάνει κάτι».

Σημειώνεται, ότι ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ενώ οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εξαφανισμένο Μπάμπη.

«Να μου πει πού είναι το παιδί μου»

Νωρίτερα ξέσπασε η μητέρα του 31χρονου, σε δηλώσεις που έκανε έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου, μετά τη σύλληψη του 50χρονου, που θεωρείται βασικός ύποπτος.

«Τι να ζητήσω; Απλά να μου πει πού είναι το παιδί μου» είπε η μάνα του Μπάμπη με τρεμάμενη φωνή, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η κα Γεωργία συνέχισε: «Τον Μπάμπη, θέλω. Να μιλήσει. Να σπάσει». Όλες αυτές τις ημέρες (από την εξαφάνιση του παιδιού της) η γυναίκα βρίσκεται σε χωράφια, στους δρόμους να ψάχνει το παιδί της. «Παντού ψάξαμε, δε βρήκαμε τίποτα» είπε.

«Αν έχει λίγη ψυχή μέσα του να μου πει που είναι το παιδί μου» ζήτησε η μάνα, από τον 50χρονο κρεοπώλη, μπροστά στην κάμερα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις