ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Μετά από 18 ημέρες βρέθηκε η σορός του Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου. Νωρίς σήμερα το απόγευμα σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς έγινε γνωστό ότι στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα.

Συγκεκριμένα η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυναμείς της Αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν αυτή ανήκει στον άτυχο Μπάμπη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.

Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πως η σορός ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη, αφού προηγουμένως στο σημείο είχε μεταβεί και ιατροδικαστής.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ επικεντρώνονται σε αυτό το σημείο στο να βρεθεί το όπλο από το οποίο έχασε τη ζωή του ο Μπάμπης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του protothema.gr από τις έρευνες της ΕΛΑΣ στην ευρύτερη περιοχή:

Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι βρέθηκε σορός

«Το παιδί μου» φώναξε η μητέρα του Μπάμπη, που είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου, τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι βρέθηκε σορός κατά την διάρκεια των ερευνών της Αστυνομίας.

Στον αέρα της εκπομπής «Live News» στο Mega και ενώ οι συγγενείς του Μπάμπη περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, όπου απολογείται ο 50 κρεοπώλης, έφτασε η είδηση ότι βρέθηκε η σορός του.

Σε απολογία ο 50χρονος κρεοπώλης

Υπενθυμίζεται πως από τα ξημερώματα, έφτασε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Οι Αρχές έβαλαν από νωρίς κάγκελα έξω από τα δικαστήρια υπό το φόβο του μαινόμενου πλήθους.

Να σημειωθεί πως ο κρεοπώλης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο κατά του 31χρονου. Μέχρι στιγμής ο κρεοπώλης αρνείται ότι έχει σχέση με τον θάνατο του Μπάμπη, αλλά στη διάρκεια των καταθέσεων που έχει δώσει, έχει πέσει σε δεκάδες αντιφάσεις, κάτι που οδήγησε τις Αρχές να του ασκήσουν δίωξη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις