ΓΛΥΦΑΔΑ. Ενα θρίλερ είναι σε εξέλιξη το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα, καθώς πρώην υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας έχει εισβάλει στα γραφεία της στην οδό Αρτεμισίου, έχει πυροβολήσει άτομα και παραμένει ταμπουρωμένος. Κατά πληροφορίες από τους πυροβολισμούς στην εταιρεία, ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και δύο έχουν τραυματιστεί.

Δράστης είναι ένας πρώην εργαζόμενος, αιγυπτιακής καταγωγής, που έχει απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας ήταν για χρόνια επιστάτης στην εταιρεία και φέρεται να είναι οπλισμένος με καραμπίνα.

Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο, πιθανότατα γυναίκα.

Μαρτυρίες σοκ υπαλλήλων που κατάφεραν να βγουν από την εταιρεία

Στις 11.15 ξεκίνησε η επιχείρηση των ΕΚΑΜ. Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema.gr βλέπουμε τους άνδρες των ΕΚΑΜ δευτερόλεπτα πριν μπουν στο κτήριο, καθώς ο δράστης φέρεται να παραμένει ταμπουρωμένος στον δεύτερο όροφο των γραφείων της εταιρείας.


Δείτε φωτογραφίες από την Γλυφάδα

Το ΕΚΑΒ δεν μπορεί να μπει στο κτήριο καθώς ο ένοπλος είναι ακόμη μέσα. Απέξω περιμένουν δύο κινητές μονάδες, μια μηχανή και ένα ασθενοφόρο.

Λόγω της επιχείρησης της ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα ακόλουθα σημεία:

  • - Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ,
  • - Λ. Καραμανλή και Καλυψούς,
  • - Αρτεμισίου και Ροντήρη.


Σε μεγάλη αναστάτωση είναι υπάλληλοι της εταιρείας που βρίσκονται έξω από το κτήριο και καλούν τους συγγενείς τους για να τους ενημερώσουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις