ΓΛΥΦΑΔΑ. Τέσσερις είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Πρόκειται για δύο άντρες, μια γυναίκα και τον αυτόχειρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα από τα θύματα φέρεται να είναι η αδερφή του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής. Ένα ακόμη θύμα φέρεται να είναι συγγενικό πρόσωπο του πρώτου θύματος και ο τρίτος νεκρός ανώτερο στέλεχος της εταιρείας.

Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πυροβόλησε τρεις ανθρώπους μέσα στον χώρο της εταιρείας, οι οποίοι φέρονται νεκροί. Στο κτίριο έχουν μπει διασώστες του ΕΚΑΒ.

Προηγήθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ για τη σύλληψη του δράστη που εισέβαλε οπλισμένος το πρωί στο κτίριο, πυροβολώντας.

Στο κτίριο μπήκε λίγο πριν τις 11:30 ομάδα της ΕΚΑΜ για να εντοπίσει τον δράστη που είχε ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας, ενώ βρέθηκαν στο σημείο και δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ. Ολόκληρη η περιοχή αποκλείστηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είναι ένας άντρας, περίπου 70 ετών, με καταγωγή από την Αίγυπτο, που είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία.

Ο απολυμένος ένοπλος «δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο» – Πυροβολούσε στους διαδρόμους

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν πως ο δράστης πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο και στη συνέχεια ανέβηκε στους άλλους ορόφους πυροβολώντας τους συναδέλφους του.

Ίσως να εκμεταλλεύτηκε ένα κενό ασφαλείας, καθώς δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο, αλλά μπήκε από το πάρκινγκ. Μόλις εισήλθε, άρχισε να πυροβολεί στους διαδρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις