ΑΘΗΝΑ. Με αυτή την κοντόκανη καραμπίνα ο 76χρονος Άρης σκότωσε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της, Αντώνη Βλασσάκη και τον πρώην καπετάνιο, Ηλία Κουκουλάρη μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας στη Γλυφάδα.

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνεται το φονικό όπλο στο σημείο που βρέθηκε, στην αποθήκη του υπογείου της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα όπου έβαλε τέλος στη ζωή του ο Αιγύπτιος πρώην εργαζόμενος της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση.

«Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»

Ο Αριστείδης, ο οποίος είχε βαφτιστεί από την μητέρα της Μαρίας Καρνέση και φρόντιζε τα σπίτια της οικογένειας έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στη ναυτιλιακή οπλισμένος με μια καραμπίνα και ένα πιστόλι μπήκε μέσα ανενόχλητος και ανέβηκε για να συναντήσει τα θύματά του.

Αρχικά, συνάντησε έναν εργαζόμενο που γνώριζε πως είχε απολυθεί πριν μια εβδομάδα, ο οποίος έκπληκτος τον ρώτησε: «Άρη τι κάνεις εδώ;» για να πάρει τη σοκαριστική απάντηση: «Ήρθα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Τώρα θα δεις τι θα πάθουν. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω».

Ο 76χρονος Αιγύπτιος, ήρθε αρχικά πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρία Καρνέση, 77 ετών, και τον άνδρα της αδερφής της, Αντώνη Βλασσάκη, 80 ετών. Σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε εξ επαφής τη γυναίκα στο κεφάλι, ενώ πυροβόλησε στο σώμα τον γαμπρό της και έναν πρώην καπετάνιο, 75 ετών, τον Ηλία Κουκουλάρη ο οποίος προσπάθησε να μπει στη μέση και να τον αφοπλίσει.

Ακούγοντας τους τρεις πυροβολισμούς οι περίπου 30 εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο κτήριο έτρεχαν αλλόφρονες για να ξεφύγουν από τον Αιγύπτιο μακελάρη. Δυο γυναίκες εργαζόμενες της ναυτιλιακής, πάνω στον πανικό τους κρύφτηκαν στις τουαλέτες ελπίζοντας ότι δεν θα τους βρει ο θάνατος.

Η συνιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής Δέσποινα Καρνέση, συμπωματικά έλειπε από το γραφείο της. Ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ενστικτωδώς ακολούθησε το ρεύμα των υπαλλήλων που έτρεχαν να αποδράσουν, βγήκε έξω από το κτήριο και με τη βοήθεια των αστυνομικών που είχαν ήδη φτάσει στο σημείο κατάφερε να σωθεί.

Όταν ο 76χρονος δολοφόνος δεν κατάφερε να τη βρει, κατέβηκε στο υπόγειο, έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του, πίεσε την σκανδάλη και αυτοκτόνησε υπογράφοντας και με το ίδιο του το αίμα το φινάλε αυτής της τραγωδίας στη Γλυφάδα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις