ΑΘΗΝΑ. Απάντηση στο ερώτημα πώς η καλή σχέση που είχε με τους εργοδότες του ο 76χρονος δράστης του μακελειού σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, άλλαξε και κατέληξε σε φονικό επιχειρούν να δώσουν μάρτυρες και φίλοι της οικογένειας Καρνέση.

Όπως έχει γίνει γνωστό το πρωί της Δευτέρας και πριν ο Αιγύπτιος ανοίξει πυρ στην εταιρεία και στη συνέχεια αυτοκτονήσει, είχε συναντήσει τη Μαρία Καρνέση, ζητώντας της να μην τον διώξουν από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει. Κάτι τέτοιο προφανώς δεν έγινε δεκτό και ακολούθησε το μακελειό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στο Live News, «υπάρχουν μαρτυρίες που λένε πως τις προηγούμενες ημέρες κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πως ‘’αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι’’. Το έχει πει ο ίδιος σε ανθρώπους της εταιρίας και εκεί το έχουν καταθέσει».

«Το άλλο που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι πως δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν άλλον πέρα από τη Μαρία Καρνέση. Οι καταθέσεις λένε πως δεν έψαξε να βρει τη Δέσποινα Καρνέση. Μέχρι να γεμίσει την καραμπίνα, η Μαρία έφυγε και πήγε στο γραφείο του γαμπρού της, τότε ακολούθησε ο 70χρονος. Από τη αστυνομία γίνεται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά προσπαθούν δουν και το εάν συνάντησε κάποιον πριν πάει στην εταιρία» ανέφερε ακόμα ο κ. Καλλιακμάνης.

«Τον διώξανε από την επιχείρηση μετά από 33 χρόνια και θεώρησε υπαίτιους αυτούς που σκότωσε»

Στενός φίλος της επιχειρηματικής οικογένειας Καρνέση εξηγεί τι είχε συμβεί τους προηγούμενους μήνες και τι πιστεύει ότι όπλισε τα χέρια του δράστη.

«Τον διώξανε από την επιχείρηση μετά από 33 χρόνια και θεώρησε υπαίτιους αυτούς που σκότωσε, δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν άλλον πέρα από τους κατά τη γνώμη του υπαίτιους» λέει.

Ο 76χρονος που έβαψε τα χέρια του με αίμα, έγινε όπως λέει, κόκκινο πανί για τις δύο αδερφές Καρνέση, όταν πήρε το μέρος του αδερφού τους Σπύρου στην ενδοοικογενειακή τους διαμάχη.

Αρχικά, απολύθηκε από τη ναυτιλιακή και στη συνέχεια του έκαναν έξωση από το σπίτι που έμενε.

«Πήγε μαζί με τον κ. Σπύρο, ο οποίος είναι το μεγάλο αφεντικό της εταιρίας και αυτή η εταιρία έχει διαμάχη εδώ και χρόνια με τον κ. Σπύρο. Έχουν οικονομική διαμάχη και είναι στα δικαστήρια», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις