ΤΡΙΚΑΛΑ. Σοκ έχει προκαλέσει η αποτρόπαια δολοφονία του 77χρονου στα Τρίκαλα, από τον 46χρονο γιο του. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες συγγενικών προσώπων ο 46χρονος από τα Τρίκαλα δεν άντεξε τον χαμό της μητέρας του πριν από τέσσερις μήνες.

«Τον τίναξε ο θάνατος της μητέρας του»

Η αδελφή του θύματος και θεία του πατροκτόνου είπε μιλώντας στο MEGA: «Μαλώνανε σαν πατέρας με γιο. Το παιδί ξύλα έκοβε και όπως είχε το αλυσοπρίονο πρέπει να έγινε το κακό. Εδώ και 15 με 20 χρόνια ο ανιψιός μου είχε κατάθλιψη, δεν ήταν ψυχοπαθής. Δεν συνέβαινε αυτό, αλλιώς δεν θα τον άφηναν ελεύθερο. Έπαιρνε χάπια, αλλά τα σταμάτησε αφού ήταν καλά. Τον «τίναξε» ο θάνατος της μητέρας του που τώρα έκλεισε τέσσερις μήνες. Ήταν καλό παιδί, φιλότιμο, μόλις τον παίρναμε τηλέφωνο ερχόταν».

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ζούσε μόνος του με τον πατέρα του μέσα στη βιοτεχνία που διατηρούσαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι τσακωμοί τους ήταν συχνοί, ποτέ όμως τόσο έντονοι για να τους ανησυχήσει κάτι.

Ο γαμπρός του θύματος δήλωσε: «Ότι είχανε καβγαδάκια πατέρας και γιος ναι, αλλά τώρα τελευταία εδώ και 4 μήνες έχασε τη μητέρα του. Εγώ απορώ πώς έγινε αυτό και ποιοι ήταν οι λόγοι που τον ώθησαν εκεί».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις