ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Έδεσε την 19χρονη σύντροφό του, την κακοποίησε, την ανάγκασε να πάρει χάπια και τελικά απέβαλε στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Σκότωσε το παιδί μου». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της 19χρονης που ξεσπάει για πρώτη φορά στο «Live News».

«Άκουγα την καρδούλα του προχθές. Αυτή η εικόνα δε μου φεύγει από το μυαλό. Άκουγα την καρδούλα του. Αλλά τώρα δε γυρίζει πίσω… Να γυρίσει το παιδί μου. Μου σκότωσε το παιδί μου», είπε η 19χρονη.

Η μαρτυρία της είναι συγκλονιστική. Μετά από τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 27χρονου συντρόφου της βρήκε τη δύναμη να περιγράψει τα δραματικά λεπτά που πήγαν να στοιχίσουν ακόμα και την ίδια της της ζωή.

«Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: «Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί». Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε “Πιες τα”».

Προσπαθούσε να τον απωθήσει αλλά μάταια. Ο σύντροφός της ήταν αποφασισμένος να βάλεις τέλος στην εγκυμοσύνη της και να εξαντλήσει πάνω της όλη του τη βιαιότητα.

«Έκανα εγώ ότι πονάω πολύ, ότι θα λιποθυμήσω. Αυτός τρόμαξε και με έφερε στο νοσοκομείο. Με απειλούσε στο δρόμο. Ότι άμα μιλήσω έχει κανονίσει ότι άμα πάει φυλακή θα στείλει κάτι άλλους Αλβανούς μου έλεγε, τον αδερφό του και κάτι άλλους να μας σκοτώσουνε. Μου έλεγε αυτός να πω ότι εγώ ήπια κάτι χάπια. Εγώ δεν ήξερα τι χάπια μου έδωσε. Έλεγα στους γιατρούς ότι δε ξέρω τι χάπια».

Η 19χρονη μιλάει για μία σχέση εκφοβισμού και ζήλειας. Όταν έμαθε πως είναι έγκυος στο παιδί του, του το ανακοίνωσε όλο χαρά. Η αντίδραση του 27χρονου δεν ήταν αυτή που περίμενε. Την απείλησε για τη ζωή της και έτσι η 19χρονη μάζεψε τα πράγματά της και επέστρεψε στο πατρικό της

«Μου έλεγε μια μέρα που ήμουνα σπίτι μου: "Άμα δεν έρθεις θα σκοτώσω εσένα, το παιδί και θα αυτοκτονήσω». Με ζήλευε. Ήθελε να σταματήσω και από τη δουλειά μου. Τον αγαπούσα πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Και δε του έκανα τίποτα. Εγώ δεν ξέρω γιατί μου το έκανε αυτό. Εγώ τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά".

Ο 27χρονος την παράτησε έξω από το νοσοκομείο της Ζακύνθου και την απείλησε πως αν δεν πει στους γιατρούς ότι το έκανε μόνη της, θα την βρει και θα την σκοτώσει .

«Δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Μου είπανε ότι σήμερα θα βγω. Μιλάω και με μία ψυχολόγο, αλλά σκότωσε το παιδί μου. Αυτό δεν μπορώ… Δεν μπορώ να το ξεχάσω».

«Γνωρίστηκαν, έμεναν μαζί, έμεινε έγκυος… Δεν υπήρχε κάποιο θέμα. Εγώ εχθές δηλαδή που πήγα πάνω στο νοσοκομείο η μικρή δεν είχε μιλήσει, γιατί τον τελευταίο καιρό αυτός την εκφόβιζε και η μικρή πήγε να μείνει στη μαμά της. Και πήγα εχθές με το παιδί επάνω. Εμείς καλέσαμε την αστυνομία, γιατί το παιδί δεν ήθελε να μιλήσει», ανέφερε η θεία της 19χρονης.

Η οικογένεια του 27χρονου δράστη έχει μία τελείως διαφορετική εικόνα. Ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι περνούσε καλά και ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος.

«Δεν νομίζω ότι ήτανε βίαιος ποτέ. Εχθές ήταν σε ένα φίλο μου και ήταν χαρούμενοι. Ήρεμος. Περνάγανε καλά. Βγαίνανε», ανέφερε ο ξάδερφος του δράστη.

«Της έλεγε συνέχεια ότι αυτό το παιδί δεν πρόκειται να γεννηθεί. Αυτό το παιδί δεν πρόκειται να γεννηθεί», συμπλήρωσε η θεία της 19χρονης.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα, με τον κατηγορούμενο να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

«Μας απειλούσε όλους»

Μιλώντας αποκλειστικά στο «Live News» η γιαγιά της 19χρονης, ανέφερε πως η νεαρή γυναίκα δεν είναι καλά ψυχολογικά, ενώ αποκάλυψε πως ο 27χρονος απειλούσε την οικογένειά της 19χρονης.

«Μας απειλούσε όλους αυτός, ότι θα μας σκοτώσει εμένα και την κόρη μου, αλλά κυρίως εμένα. Της έλεγα να μην πάει, γιατί είχα ένα αίσθημα ότι θα γίνει κάτι».

«Με απείλησε κι εμένα. Με παίρνει η μικρή μου λέει "γιαγιά, απειλεί πως θα σε σκοτώσει, να πας στην αστυνομία". Προχτές το βράδυ πήγα από εκεί μία βόλτα, ήταν η μικρή και έφυγε. Την πήραμε τηλέφωνο κι αυτός είχε κλείσει το τηλέφωνό της, δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της. Τον κάλεσε στο τηλέφωνό του η κόρη μου και της είπε ότι πάνε σπίτι», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις