ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την κύηση της 19χρονης φίλης του στη Ζάκυνθο. Ο νεαρός πήγε σήμερα το πρωί στον ανακριτή για την υπόθεση και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους.

Οι όροι που επέβαλε το δικαστήριο σύμφωνα με το imerazante.gr, είναι αυτοί της καταβολής εγγυοδοσίας (2.000 ευρώ), απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, ενώ δεν πρέπει να πλησιάζει την 19χρονη.

Ο 27χρονος αρνείται τις κατηγορίες και οι φίλοι του κατηγορούν τη γιαγιά της 19χρονης

Η κοπέλα παραμένει στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ και περιγράφοντας τα όσα βίωσε καταγγέλλει: «Μου σκότωσε το παιδί μου». Ο 27χρονος, ωστόσο, αρνείται όλες τις κατηγορίες, με τους φίλους του να υποστηρίζουν πως «ήθελε όσο τίποτα» αυτό το μωρό.

«Ο φίλος μου το ήθελε πολύ το παιδί. Είχε χαρεί γιατί εκείνο το βράδυ είχαν έρθει σε εμένα στο σπίτι και του άρεσε, πώς και πώς περίμενε. Το ήθελε σαν τρελός», ανέφερε για την εγκυμοσύνη της 19χρονης φίλος του ζευγαριού στο Mega.

Μάλιστα, κατηγορούν τη γιαγιά της 19χρονης πως είχε ζητήσει από τον γιατρό να γίνει άμβλωση.

«Αυτός ισχυρίζεται ότι δεν το έκανε αυτό, ότι μόνη της πήρε τα χάπια, της τα έδωσα εγώ, διάφορα ψέματα. Μας απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει», υποστηρίζει η γιαγιά της κοπέλας.

Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Φίλοι του κατηγορούμενου, πάντως, παρουσιάζουν μια τελείως διαφορετική εκδοχή και αναφέρουν ένα περιστατικό προ δύο εβδομάδων με τη γιαγιά της 19χρονης να ζητά από τον γιατρό να κάνει έκτρωση στο νεαρό κορίτσι.

«Πριν κάνα δυο εβδομάδες που είχανε πάει για εξετάσεις. Η γιαγιά δεν είχε καμία σχέση με αυτό και δεν έπρεπε να πάει καν και όμως πήγε και είχε δημιουργήσει σκηνικά εκεί στο νοσοκομείο και στη γυναικολόγο 19 και του είχε πει να το ρίξουμε το παιδί λέει», είπε φίλος του ζευγαριού.

«Το είπε ομόφωνα ότι δεν θέλω η εγγονή μου να γεννήσει ένα Αλβανάκι», ισχυρίζεται φίλος του 27χρονου.

«Δεν μου άρεσε αυτός ο άνθρωπος, έδειχνε ένα αγγελικό πρόσωπο όμως μέσα του είχε πράγματα άλλα. Με απειλούσε και απειλούσε και την μικρή και την κόρη μου», τονίζει η γιαγιά της 19χρονης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις