ΕΛΛΑΔΑ. Συγκλονίζουν τα λόγια της Μαρίας Καρυστιανού για την ημέρα που η κόρη της πήρε το τρένο δίχως επιστροφή. Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγωδία στα Τέμπη.

Στο ντοκιμαντέρ του MEGA «ΜΑΜΑ ΕΡΧΟΜΑΙ» για τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, που αναμένεται να προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (27.02.24), παρουσιάζεται ο Γολγοθάς των συγγενών των θυμάτων, μεταξύ των οποίων και της Μαρίας Καρυστιανού.

«Ταξίδευε με την κολλητή της, μαζί τα έκαναν όλα. Ήταν τρεις κολλητές και η μία είχε φύγει την προηγούμενη ημέρα. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάτσουν μία ημέρα ακόμα στην Αθήνα και να γυρίσουν.

Ήταν να πάρουν το πρώτο τρένο αλλά δεν πρόλαβαν να ξυπνήσουν, πήραν το επόμενο» είπε συγκινημένη η Μαρία Καρυστιανού σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο MEGA.

Ένα χρόνο μετά την τραγωδία με τους 57 νεκρούς, οι πληγές δεν έχουν κλείσει για τους συγγενείς των θυμάτων. Ζητούν δικαίωση για τους δικούς τους ανθρώπους και καταγγέλλουν μία σειρά από λάθη και παραλείψεις που όπως υποστηρίζουν, οδηγούν σε συγκάλυψη του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις