ΕΛΛΑΔΑ. Η Κλαούντια ήταν μόλις 20 χρονών, φοιτήτρια της Ιατρικής και αποτελεί ένα από τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, για την οποία πενθεί σήμερα έναν χρόνο μετά, όλη η Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της Κλαούντια συγκινεί με τα λόγια της στην κάμερα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος», μιλώντας με τρεμάμενη φωνή για την σημερινή ημέρα και την κόρη της. Η ίδια δεν άντεξε και με δάκρυα στα μάτια εξήγησε πως 3 μέρες μετά το περιστατικό την πήρε «μέσα σε μια μαύρη σακούλα».

«Σήμερα είναι η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου, ο θρήνος είναι μεγάλος, μας λείπει πολύ», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 20χρονης.

Στη συνέχεια, ξέσπασε λέγοντας: «Είχα μια ελπίδα σαν μάνα να τη βρω ζωντανή, όμως τρεις μέρες μετά μου την έφεραν σε μια μαύρη σακούλα... Κάψανε το παιδί μας και μας το έδωσαν σε μια κούτα στάχτη».

Η μητέρα της Κλαούντια αφού περιέγραψε τους αγώνες που είχε κάνει για να μεγαλώσει το παιδί της που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, ζητά δικαίωση και απόδοση ευθυνών. Θα ήθελε να την πάρει τηλέφωνο και να της εκφράσει το πόσο την νοιάζεται και της λείπει η παρουσία της από το σπίτι. «Είχε τόσα όνειρα και την σκότωσαν», είπε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις