ΕΛΛΑΔΑ. Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Πρόκειται για πλάνα στα οποία καταγράφονται τα δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης της επιβατικής αμαξοστοιχίας με την εμπορική από κάμερα που βρισκόταν δίπλα στις ράγες.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που έχουν ορίσει οι συγγενείς των θυμάτων στο βίντεο διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις, ενώ ακολουθεί δημιουργία νέφους.

Ψάχνουν χαμένο «βαγόνι»

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Star, δύο από τους συγγενείς των θυμάτων του δυστύχηματος των Τεμπών, και συγκεκριμένα οι κ.κ. Κωνσταντινίδης και Ηλιόπουλος, τις προηγούμενες μέρες επισκέφθηκαν τον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας και κατέθεσαν συμπληρωματική τεχνική έκθεση του πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη.

Σε αυτή την έκθεση υπάρχει ένα στοιχείο που εάν όντως επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για στοιχείο – βόμβα. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο υπάρχουν ενδείξεις για χαμένο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Στη συμπληρωματική τεχνική έκθεση του κ. Κοκοτσάκη, που παραδόθηκε στον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, επισημαίνεται ότι η εμπορική αμαξοστοιχία είχε 14 και όχι 13 βαγόνια, όπως δηλώθηκε επίσημα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις