ΕΛΛΑΔΑ. Όλο και πιο εκκεντρικά τείνουν να γίνονται τα προφίλ των TikTokers για να αυξήσουν τους ακολούθους τους, με άλλους να τα καταφέρνουν και άλλους να παραμένουν στάσιμοι όσον αφορά στον αριθμό των followers.

Στην περίπτωση ενός ιερέα τα πράγματα ήταν λίγο πιο εύκολα. Ο εν λόγω ιερέας χωρίς να αποχωρίζεται ποτέ το ράσο του ανεβάζει χιουμοριστικά και χορευτικά βίντεο που γυρίζει μαζί με την οικογένειά του.

Η τακτική του πατέρα Παύλου φαίνεται πως αρέσει στους νέους καθώς τα βίντεό του συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Ο πατέρας Παύλος μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

«Η ιδέα ήταν να βρούμε έναν τρόπο να επιστρέψουμε τα παιδιά πίσω στην εκκλησία. Οι ιερείς έχουν κάνει εκκλησιαστικά εγκλήματα κατά της νεολαίας, γιατί κάναμε τις εκκλησίες δικαστήρια και εμείς γίναμε δικαστές και εισαγγελείς. Για να κινήσεις την περιέργεια στους νέους πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα λίγο έξυπνα. Τελικός στόχος των βίντεο είναι αυτό που κάνουμε τώρα με τα live, όπου γίνεται ζωντανά το κατηχητικό μέσα από το TikTok».

Η βαφτισιμιά και η κόρη του, ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει αυτά τα πετυχημένα βίντεο.

«Ο πατέρας Παύλος δεν ήξερε καθόλου πώς γινόντουσαν τα βίντεο στο TikTok», είπε η βαφτισιμιά του.

«Οι πιο πολλές ιδέες είναι του πατέρα Παύλου. Δεν υπάρχει κάποια προετοιμασία από πριν. Αλλά υπάρχει πολύ γέλιο», πρόσθετε η κόρη του.

«Η εκκλησία είναι μία τεράστια αγκαλιά που αγκαλιάζει όλο τον κόσμο εν μετανοία», πρόσθεσε ο πάτερ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις