ΑΘΗΝΑ. Πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή οδηγό λεωφορείου και μια ανύποπτη οδηγό που μιλούσε στο κινητό της σημειώθηκε σε αστικό του ΟΑΣΑ κι έγινε γρήγορα viral στο Tiktok.

Σύμφωνα με το εν λόγω βίντεο, ο οδηγός ακούγεται να λέει στην συγκεκριμένη επιβάτιδα: «Μία ώρα κάνω παρατήρηση και με έχετε φτάσει στα όριά μου. Δεν μπορώ τώρα. Τρέμω, με βλέπεις;» ενώ εκείνη τον κοιτά απορημένη. «Απαγορεύεται να μιλάς στο κινητό ενώ οδηγώ, υπάρχει κανονισμός» συνεχίζει ο οδηγός του λεωφορείου και επιπλήττει τη γυναίκα επειδή τόλμησε να μιλήσει στο κινητό της τηλέφωνο την ώρα που το λεωφορείο ήταν εν κινήσει.

Την στιγμή που παρεμβαίνει ένας άλλος επιβάτης και τον ρωτά εάν απαγορεύεται, ο οδηγός επικαλείται «λόγους ασφαλείας». Στη συνέχεια επικρατεί ένταση. Ο επιβάτης του λέει να προχωρήσει στον προορισμό του, και ο οδηγός του απαντά πως θα κάνει δεξιά και θα καλέσει την Αστυνομία. Τότε εκείνος ζητά να ανοίξει τις πόρτες για να κατέβει.

Τα σχόλια σε Tiktok και Twitter προκαλούν σύγχυση για το περιστατικό. Από τη μία, υπάρχουν χρήστες που καταδικάζουν τη συμπεριφορά του οδηγού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η γυναίκα δεν έκανε απολύτως τίποτα, ενώ άλλοι επικαλούνται παραδείγματα χωρών που οι επιβάτες λεωφορείων απαγορεύεται να μιλούν στο κινητό. Ορισμένοι, μάλιστα, θεώρησαν πως θα μπορούσε ο οδηγός να έχει βηματοδότη, συσκευή που επηρεάζεται από την ακτινοβολία του κινητού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις