ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Περιστατικό φέρεται να συνέβη πριν από δύο εβδομάδες στην Αγία Τριάδα του Πειραιά με πρωταγωνιστές ιερείς και τον πρώην υπουργό Κώστα Κατσαφάδο ο οποίος είχε υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη και τα όσα μεταδόθηκαν στο «Πρωινό» του Ant1, πριν από δύο Κυριακές ήταν το μνημόσυνο της μητέρας του Κώστα Κατσαφάδου το οποίο θα τελούνταν στην Αγία Τριάδα του Πειραιά.

Ο πρώην υπουργός μαζί με ορισμένα ακόμα άτομα παρακολούθησαν την λειτουργία και εν συνεχεία περίμεναν να τελεστεί το μνημόσυνο. Τότε, ο ιερέας και ο ψάλτης αποσύρθηκαν και όσοι περίμεναν έμειναν βουβοί. Δημιουργήθηκε επεισόδιο εντός της εκκλησίας και ήρθε άλλος ψάλτης ενώ τελικά ο ιερέας άλλαξε γνώμη και δέχθηκε να τελέσει το μνημόσυνο.

Τι λέει το περιβάλλον του Κώστα Κατσαφάδου

Η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 επικοινώνησε με το περιβάλλον του Κώστα Κατσαφάδου το οποίο ανέφερε: «Το μνημόσυνο της μητέρας του βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου έγινε την περασμένη Κυριακή στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας Πειραιά. Τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα στεναχώρησαν πολύ τον βουλευτή και δεν ήθελε να πάρει έκταση το θέμα για να μην αμαυρωθεί η μνήμη της μητέρας του, την οποία έχασε ξαφνικά. Θεώρησε ντροπιαστικό το γεγονός και για τον κόσμο που ήταν εκεί».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις